Visioner
 

Drift
Apoteket arbejder på at betjene kunderne sikkert og effektivt, samt give kunden en individuel og tilpasset information.

Apoteket arbejder på at yde den bedst mulige service for alle apotekets kunder ved hjælp af engageret betjening, service og smil, overskuelig vareeksponering, bredt sortiment i udvalg af medicin og andre varer.

Apotekets varelager følges tæt og tilpasses, således at varesortimentet til enhver tid giver personalet mulighed for, at tilbyde kunderne de billigste tilgængelige lægemidler på markedet.

Apotekets varesortiment tilrettelægges så det, i videst muligt omfang, tilpasses kundernes ønske og ordinationsmønstret for områdets læger, tandlæger og dyrlæger.

 

 

Ledelse
Apoteket arbejder aktivt med kvalitetsstyring for at styrke udviklingen af apotekets kompetencer inden for apotekets ansvarsområder.

Apoteket arbejder på at skabe et velfungerende arbejdsmiljø med spændende og tilfredsstillende arbejdsopgaver for personalet. Apoteket ønsker at give plads og tid til at personalet kan udvise kreativitet og få mulighed for at påtage sig nye interessante arbejdsopgaver og projekter, såvel på som udenfor apoteket.

Ud fra personalets interesser, evner og ønsker arbejder apoteket på til stadighed at højne det faglige niveau. Dette skal ske ved løbende at udvikle den interne information og gennem planlægning af personalets efteruddannelse.

 

 

 

 

 

 

 
Web & hosting: Vision Trade Aps